Slip af med dine spændinger med dybdegående massage

Der er mange der dagligt lever med smerter, der hæmmer dem i hverdagen. Det kan betyde at du isolerer dig i dit hjem, er nødsaget til at melde dig syg på din arbejdsplads, eller må sige nej til at lege med dine børn ude i haven. Massagen kan hjælpe dig med at blive glad og finde lysten til livet frem. Det kan udspænde dine muskler og behandle dine smerter.  Så hvis du ønsker at lindre dine smerter og få mere overskud i hverdagen, så vælg en fysiologisk massage der ikke blot er overfladisk symptomlindring.

Close up of man and woman getting massage together, on romantic holiday at the spa.

Hvad er det for en type behandling?

Fysiologisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder meget dybt i muskulaturen. Det er essentielt at massøren har den rette viden om anatomien heriblandt musklernes udspring og tilhæftninger, for at massøren kan udføre den rette og mest professionelle behandling. Denne type massage adskiller sig fra den overfladiske massage. Her bliver muskulaturen bearbejdet på en sådan måde, at skader kan afhjælpes. Det er derfor ikke blot en behagelig behandling, hvor der er fokus på velvære, og hvor smerter kun lindres en smule. Den fysiologiske massage er rigtig god, fordi den afspænder din krop, og giver dig en fornemmelse af ro og afslapning. Du forbedrer din blodgennemstrømning, og den forbedrer yderligere kroppens immunforsvar, og sikre at du udskiller nødvendige affaldsstoffer. Det er ofte ikke tilstrækkeligt med en enkelt behandling af fysiologisk massage, og derfor skal du gerne gennem flere behandlinger for at effekten er tydelig.

Hvorfor få fysiologisk massage?

Fysiologisk massage har rigtig mange gavnlige effekter, som du og din krop kan have utrolig godt af. Det modvirker de spændinger, du er udfordret med i hverdagen. Det kan forebygge muskelproblemer, men det kan også have en forbyggende effekt mod skader. Det kan eksempelvis fjerne den altoverskyggende spændingshovedpine mange er plaget af. Derudover kan det også afhjælpe psykiske gener som stress, der påvirker os meget negativt i dagligdagen, og som betyder at hver eneste dag kan være en kamp. Du kan også kombinere massagen med andre typer af behandlinger som eksempelvis behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut. Derved sørger du for at opnå den bedst mulige lindring af dine smerter, da dine smerter ofte kan være opstået andre steder i kroppen, end der hvor du kan mærke din spænding. Derfor kan det være essentielt at få undersøgt dit problem hos en fysioterapeut, der har kompetencerne til at finde årsagen til problemet. Bor du i Als og Sønderborg området, så kan du få professionel hjælp, hvis du er påvirket af spændinger i kroppen. Det påvirker os i hverdagen når vi har ondt, og det betyder at vi ikke kan være den bedste version af os selv.