ID-armbånde gør forældre trygge

ID-armbånd er blevet populære at anskaffe, da de er med til at give en form for tryghed. Mange forældre vælger at købe et ID-armbånd til deres børn med personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer på forældrene og lignende. ID-armbåndet er tiltænkt nødsituationer, hvor det kan være en stor fordel, at have personlige oplysninger på børn.  Læs mere her hvis du gerne vil vide mere om ID-armbånde til børn.

Mange grunde til at få et ID-armbånd:

ID-armbånde kan fås i forskellige slags tykkelser og farver. Farverne, der kan vælges imellem, er bl.a. sort, rød, lilla, pink, grøn, blå, hvid, brun, gul, organge med mere. Fælles for ID-armbåndene er, at der er placeret et stykke metal i midten, hvorpå man kan få skrevet 6 linjer med personlige oplysninger. Der er ikke nogle krav til, hvad der præcis skal stå på armbåndene. Det er op til den enkelte person, da det er meget individuelt, hvad forældre f.eks. gerne vil have, der skal være af oplysninger på deres børn. Der er mange gode grunde til at få anskaffet sine børn et ID-armbånd. Hvis de skulle blive væk fra deres forældre, så kan de altid henvende sig fremmed og på den måde få hjælp til, at finde forældrene igen. Hvis børnene skulle være involveret i en ulykke, så kan man også altid kunne identificere børnene med det samme. Dette er med til at gøre ambulancereddernes arbejde lettere, da de ikke skal bruge tid på, at identificere personer.

Mange forældre vælger at anskaffe et ID-armbånd til deres børn, fordi det giver dem tryghed at vide, at børnene til enhver tid kan blive hjulpet hurtigst muligt. I trafikken kan børnene også henvende sig til andre, hvis de er faret vild eller andet. Det kan være svært for børn at huske numrene på deres forældre, men med ID-armbåndet, kan de blot vise armbåndet til fremmede. ID-armbåndene er ikke særlig dyre, så der er ikke nogen undskyldning for, ikke at anskaffe sig ID-armbånde til børnene. ID-armbåndene er meget behagelige at have på håndleddet og sidder ikke og irriterer. Selve remmen er lavet af fleksibelt silikone, der gør, at armbåndet nemt kan lirkes af håndleddet. Til børn er det en god ide, at oplyse numre på de nærmeste familiemedlemmer, da det typisk er numre, som børn ikke går og husker. Med et ID-armbånd på håndleddet kan du roligt lade dine børn færdes i trafikken uden opsyn.