Så står den på isolering med papiruld

Ja, det er sådan, at vi har besluttet, at huset skal have en kærlig hånd her i foråret, og det første, vi starter med, er at give huset en omgang papiruld isolering, og det er godt nok tiltrængt. Eller okay, det er ikke noget, som vi ordner selv, men det er noget, som vi får lidt hjælp til, og det er jeg sådan set rigtig glad for, for jeg har ikke selv lige kompetencer til at isolere. Det kan jeg godt sige jer. Derfor har vi kontaktet nogle professionelle håndværkere, som kommer engang i næste uge og giver et nap med (ja okay, de laver faktisk det hele), og det bliver altså rigtig, rigtig fint. Det kan jeg vist roligt garantere jer.

images (1)

Det er også fordi, at vi har brugt rigtig meget unødig varme her i vinters, fordi at varmen simpelthen bare er sivet ud, og det er vi altså mange, som ikke er så glade ved, da vi ikke har så mange penge her på adressen. Især ikke til unødvendige udgifter. For derudover har vi faktisk okay med penge. Vi er i hvert fald ikke under fattigdomsgrænsen, lad mig sige det sådan.

Derudover vil jeg da bare lige sige, at jeg håber, at I har isoleret jeres huse ordentligt, for ellers er det jo ikke så godt. Det kan jeg vist roligt sige jer. Det handler om, at I smider penge ud af vinduer, hvis ikke I gør det – og derfor kommer der bare det lille råd herfra. Vi ses.