Lenovo Laddare til den store guldmedalje

Heysa alle sammen ! Jeg har denne laptop som er ved at være godt slidt både på den ene og den anden måde, så jeg har tænkt mig at jeg skal finde et sted hvor jeg kan handle dele til computer til fair priser, så jeg kan opgradere mere end bare Lenovo Laddare for dem er der brug for. Jeg vil gerne have flere ram også og det er noget som jeg har sat mig for at det skal ske nu her inden at vi har sommer så jeg kan bruge min tid på andet end at skift dele ud.

Lenovo-B5400-AC-Adapter-Original

Der er jo ikke noget bedre end en laptop der bare kører som den skal så man kan sidde i det fri og arbejde og den kan holde på strøm i mere en 1 time, for så er det jo ikke meget arbejde man kan få lavet, sådan er det jo altså desværre. Nå men det bliver da dejligt at få den opgraderet en hel del, for så kan jeg indhente en masse arbejde her henover sommeren og det er noget som jeg ser meget meget frem til det kan jeg godt sige jer venner.

Når man skal handle på nettet har jeg lært at det er en god ide at handle sammen sted så man kan opnå en mængde rabat eller samlet rabat på det man køber, på den måde sparer man en hel del, og som i ved, så hvad der er sparet jamen det er jo tjent, ikke sandt 🙂