Festtelte, funk og farvelade i Faxe

Hej venner.

Oven på en fornøjelig weekend med årets første sejltur på Roskilde Fjord,  er jeg nu ved at planlægge mit næste svendestykke: Markeringen af min pension.

Pensionen skal markeres med en fest for officielt at fejre, at jeg nu forlader arbejdsmarkedet. Det er vel også på tide i en alder af 65? Jeg har gjort mit, synes jeg. Altså bortset fra, at jeg ikke har prøvet at leje festtelte før. Men det er vel til at overskue – min søn har hjulpet mig med at søge efter et godt firma på nettet, der er leveringsdygtig i festtelte og alt det tilbehør, man kan forestille sig til sådan et arrangement. Fantastisk familie jeg har!

Festtelte til mig og mine venner og dem som vi kender

Det er ikke penge vi mangler, måske snarere nogle af vores venner. Når man når op i min alder, begynder de at falde fra på den ene eller den anden måde. Det er en del af livet – ikke at man vender sig til det.

Vi har talt med vennerne i den lokale bådeklub om at låne et areal på deres grund og stille et par festtelte op der. Og sønneke har lavet aftale  med det her firma, der står for udlejning af festteltene, at de tager sig af alle detaljerne. Dybest set skal jeg og konen blot sørge for borddækningen og at invitere gæsterne. Resten sker næsten af sig  selv – blot gæsterne medbringer en god portion godt og festligt humør.

Hygge? Det er jo en del af de Danske gener, så det er der garanti for. Jeg håber det bliver en fest, vi vil blive husket for.

Mvh.
Poul og Hilda, Roskilde