Få en god nattesøvn fra i dag – Stop snorken nu

Snorken kan både være generende for partneren så vel som den, der snorker. For partneren kan det være et stort problem at falde i søvn og få en ordentlig nattesøvn. For lidt søvn kan gå ud over dagen efter og være til stor irritation. Men det er heller ikke sjovt for den, som snorker. Det giver utrolig dårlig samvittighed på et punkt, som denne ikke kan gøre for. Det er frustrerende at høre på brok og beskyldninger over manglende nattesøvn, fordi man ikke kan gøre noget ved det. Den der snorker, kan også være plaget af at vågne flere gange om natten på grund af snorken. Derfor er projekt stop snorken en motivationsfaktor for begge parter. Selvom snorken kan virke som et lille problem, så spiller det faktisk en ret stor rolle for de par, hvoraf en snorker om natten. Nogle par har endda to forskellige soveværelser på grund af dette problem. Dette er naturligvis rigtig ærgerligt, at man ikke kan sove side om side med sin partner.

Stop snorken! Er det så let? Hvorfor snorker man?

Man snorker på grund af en delvis blokering af de øvre luftveje, som sidder bagved tungen. Vores vejrtrækning er ugeneret, fordi kroppen sørger for at holde disse øvre luftveje åbne når vi er vågne. Når vi så sover slapper musklerne af omkring vores luftveje. På den måde bliver luftvejene smallere. Hos et flertal af personer, som snorker, får luften, som ryger igennem den smallere åbning, det bløde væv til at vibrere og skaber på den måde lyden, som vi kalder for snorken. Snorken er altså med denne forklaring en faktor, som den snorkende ikke selv kan gøre meget ved, da det er helt uden for bevidsthedens kontrol.

Stop snorken med mundstykke

2921890898_1619e94131_bProjekt stop snorken er heldigvis inden for rækkevidde. Med et særligt mundstykke kan du forebygge snorken, som fås på http://stopsnorken.nu/. Mundstykket er let at forme og samtidig nemt at have på. Stop snorken mundstykket virker for de fleste både imod almindelig snorken men også imod mild søvnapnø. Et mundstykke er derfor en oplagt løsning for dig, som virkelig ønsker at stoppe med at snorke. På den måde får I begge en god nat søvn uden at skulle sove i hver sit soveværelse. Med et mundstykke eller en anden løsning kan I altså slå soveværelserne sammen igen og sove side om side med hinanden igen. Se også ørepropper her: http://stopsnorken.nu/oerepropper-mod-snorken/