Te er godt for sindet

Der er mange der mener at the smager godt, og det er derfor de drikker det, men te kan andet end bare at smage godt. Kineserne har brugt te til afslapning og meditation i flere hundrede. Dette er fordi te er afslappende, og medvirker til at skabe ro i sindet. Der er mange forskellige te typer, og det er vigtigt at finde den rigtige type te, til det man ønsker den skal kunne. De forskellige urter i teen er gode på deres helt egen måde. Hvis man gerne vil finde en rigtig god te til at skabe ro i sindet, kan man eventuelt kontakte en te handler og bede om gode råd og vejledning. Oolong te er bare så dejligt, og kan nærmest bruges til alt. Det er et te mærke som er meget brugt hos te entusiaster. Man kan finde Oolong te hos forskellige forhandlere på internettet. oolong te er bare så dejligt.

Te kan bruges som medicin

qi_lan_oolong_tea_leafTe er i flere tusinde år blevet brugt som medicin i de asiatiske lande. Forskellige urter har forskellige formål, og der er en helt bestemt te til de forskellige sygdomme. Herhjemme i Danamrk er mange opvokset med at Kamille te med honning er godt for forkølelse og en øm hals. Dette er ikke bare hokus pokus, og mange mener at te rent faktisk virker mod sygdomme. Hvis man gerne vil have lidt viden omkring, hvilke urter der er godt mod hvad, så kan man altid søge råd og vejledning hos en professionel. Her kan man blive vejledt i hvilken te man skal købe i lige netop ens situation, og hvilken te der ville være sundt og godt for kroppen at drikke til hverdag. Der er koffein i noget te, og derfor er det også vigtigt at tage højde for, om der er koffein i den te som man drikker inden sengetid. Te inden sengetid er fantastisk godt for kroppen og sjælen. Te har en god evne til at få kroppen til at slappe helt af, og tankerne forsvinder. Det er dog vigtigt at aften teen ikke indeholder koffein, da dette kan give søvn besvær samt en forstyrret søvn.

Te til enhver anledning

Næsten alle kan lide te, men det er forskelligt hvilken type te folk foretrækker. Det kan være en god ide, at købe forskellige slags te, og have dem til at stå derhjemme til hvis man skulle få gæster. Ofte kan man købe små ”gæstepakker” med te, hvor der er ikke er særlig meget te i de små pakker, men til gengæld er der mange forskellige slags te at vælge imellem. Man kan forhøre sig hos sin favorit te forhandler, og eventuelt få ham til at blande en lille ”gæste pakke” til en, så man kan byde sine gæster på en kop te efter deres smag.

Te kan være en god erstatning for kaffe. Kaffe er usundt for maven, og indeholder en høj mængde koffein. Erstat nogle af kaffekopperne med te i løbet af en dag, og mærk hurtigt forskellen på kunstig og ægte energi.