En marokkopude sikrer den ultimative hygge

Jeg har fået mig en rigtig fed lejlighed, som jeg har søgt efter i lang tid, og den er blevet præcis, som jeg gerne ville have det. Okay, der mangler lige en altan eller tagterrasse, men ellers så var den bare helt perfekt. Og man kan jo ikke få det hele, men det er jo fint nok alligevel. Det kan jeg godt sige jer. Dog er det sådan, at jeg ikke har haft råd til at købe en masse møbler nu, så jeg starter i det små. Og derfor har jeg købt mig en marokkopude, som kan sikre hyggen indtil videre, og det er jeg da rigtig glad for, skulle jeg hilse at sige. For den er godt nok flot. Jeg elsker sådan nogle små ting, og det er noget, som jeg altid har gjort.

traditional-floor-pillows-and-poufs

Men nu er det dog sådan, at jeg gerne vil ud at gå mig en tur, for det er godt nok godt vejr, og det er jo dejligt, for så kan jeg komme ud og få noget kulør, hvilket jeg virkelig har savnet her henover vinteren – men den er jo heldigvis slut nu her, så det er da dejligt. Jeg er ikke så god til vinter, hvorfor mine fremtidsplaner går ud på, at jeg godt vil have en hytte i det spanske eller noget i den stil. Det behøver ikke være indenfor de næste par år, men det ville da være så dejligt, hvis det kunne lade sig gøre, at få sådan en hytte der, hvor man kunne slå sig ned.