Tid til selvforkælelse

Goddag kære læsere!

Så er det blevet mandag endnu en gang, men i dag har jeg fri. Jeg holder sådan en rigtig mig-dag, hvor jeg bare skal forkæle mig selv lidt, for det synes jeg, at jeg har fortjent.

Jeg har kigget lidt rundt omkring for at finde et sted, hvor jeg kan få en god omgang wellness massage. Når jeg kigger på nettet, så er der en del der anbefaler MassageKompagniet i København, så det kunne godt være, at det er dem jeg skal prøve.

Bagefter skal jeg ud og have en rigtig god omgang mad. Hvor det bliver, det ved jeg ikke helt endnu. Det passer nok med at kæresten har fået fri, når jeg bliver færdig med massage, og så kan jeg jo høre ham hvad han har lyst til. Jeg kunne godt have lidt lyst til noget italiensk, men nu får vi at se.

Håber I alle sammen har haft en rigtig god weekend, og nydt godt at det gode vejr, som vi har haft. Vi ses!