Amagers bedste låsesmed

Amagers bedste låsesmed

Jeg vil godt lige dele min seneste oplevelse med en låsesmed på Amager, som efter min mening yder en service helt ud over det normale, uden at det afspejler sig i prisen. Det drejer sig nærmere bestemt om Den Lille Låsesmed ved torvet, som vistnok kun er en enmandsvirksomhed. Jeg synes ellers sjældent man oplever god service i dagens Danmark, hverken hos låsesmede eller andre forretningsdrivende på Amager.

Låsesmeden kørte hele Amager rundt

Problemet var, at jeg ikke kunne få min cykel låst op. Nøglen havde bøjet sig i låsen, og jeg havde kort forinden tabt mine briller – en ulykke kommer jo som bekendt ikke alene. Jeg havde parkeret på et for mig ret ukendt sted i byen (er nytilflyttet), og kunne hverken læse vejskilte eller andet, så jeg måtte dirigere låsesmeden over telefonen ud fra det jeg så. Det tog faktisk en del tid før han var fremme efter en del afstikkere.

Ved hjælp af en stor boltsaks fik han fjernet låsen, men det var ikke så lige til, og dækket punkterede i operationen. Han tilbød derfor ydermere at køre mig hjem – fantastisk service altså. Nu har jeg så siden fundet ud af, at låsesmede normalt slet ikke tager sig af den slags ting, og det gør jo ikke ligefrem servicen mindre.

Regningen lød på 700 kroner, og i betragtning af, hvor lang tid der reelt gik med opgaven, synes jeg faktisk det er en super reel pris. Så thumbs up til Den Lille Låsesmed.