En ejendomsmægler kommer forbi Egtved

Ikke et ord om at Egtved-pigen ikke er fra Egtved. Suk!

Det var en svær beslutning som det tog forfærdelig lang tid at tage, men vi har endelig besluttet at sælge vores skønne villa ved Egtved og hvad gør man så? Man leder naturligvis efter en mægler der kan fuldbyrde beslutningen!

Villaen som er et hobby landbrug med aner tilbage til 1876 ligger på knapt 3 tønder land jord i naturskønne omgivelser i retning mod Vester Nebel – omgivet af skønne bakker og smuk natur –  har vi i årenes løb renoveret fra A til Z så den i dag fremstår meget moderne, lys og lækkert indrettet. Den har tilmed fået et nyt stråtag og energirigtige bondehusvinduer for ikke så forfærdelig længe siden.

Der er masser af plads til en almindelig størrelse Dansk familie, og man kan drive erhverv fra den, da der er indrettet lyse kontorer i en del af huset. Der er naturligvis også indrettet carporte/garager til et par biler.. de skal jo også ha’ det godt på landet!

Vælg ejendomsmægler der er lokal men som også kan sprede budskabet

Jeg anbefaler altid, at man vælger en let tilgængelig og gerne en stærk og markedsførende ejendomsmægler-forretning, der  der kan tilbyde den bedst tænkelige handel – i vores tilfælde søger vi en forhandler der dækker hele Trekantområdet – og som tager fat om den udfordring det er, at få vores bolig solgt.

Din ejendomsmægler skal som udgangspunkt kende boligmarkedet i dit boligområde og gerne have flere års erfaring og mange redskaber til at håndtere salget af ejendomme på en konstruktiv måde – det gør det nemmere at opnå den rigtige pris.

Det er vigtigt, at din ejendom får den kortest mulige liggetid og at du samtidig får den størst mulige tryghed i de aftaler der skal indgås i forbindelse med en kompliceret handel – hvilket en bolighandel jo er.

Mvh

Gehrts Braekmark