Gaveidé: Smart babytøj

Hey derude! 🙂

Jeg var til fødselsdag her i weekenden, og det var super sjovt. Det er min kusines lille pige, der fyldte to år. Det er ikke mange gange før, at jeg har været til en fødselsdag for sådan en lille pjevs, så det var da anderledes og rigtig sjovt. Det er så heller ikke så mange gange før at jeg har skulle finde en gave til sådan en lille en. Der fandt jeg heldigvis en god side, hvor man kan finde babytøj: http://babybi.dk/. Det er rimelig nemt og ligetil, når man skal finde tøj til de små, hehe. Jeg tvivler på at jeg kunne have fundet det uden. Jeg kan lige nu ikke nævne én fysisk butik der sælger babytøj, som jeg ved hvor ligger. Det er jo nok også fordi jeg ikke har nogen børn selv, hehe. Det er jo nok en af de ting, som man ret så hurtigt finder ud af, når det bliver relevant.

Så er det jo også blevet mandag igen, men i dag er det jo heldigvis også helligdag, så det er jo meget rart, at man lige kan bruge sådan en mandag på at slappe helt af. Jeg skal lige til at finde en sæson eller to af It’s Always Sunny in Philadelphia frem, og så skal jeg ellers bare slappe af imens jeg stener det. Det er hel sikkert en af de allerbedste komedie-serier som er blevet lavet, det kan jeg allerede godt sige. Eller det synes jeg i hvert fald, hehe.

Tak fordi I ville læse med. Vi ses snart herinde igen.