Rensning af tænder, tæpper eller tag – med grundigt arbejde vinder du hver gang

Hvor kom jeg fra? Jeg sad og dagdrømte om at tilbringe sommeren i sandet på en skøn, varm strand – mens jeg kigger på drivende cumulus-skyer.

Men det er kun en drøm! For sommeren er våd, sandet er vådt, stranden er våd – og det er af de forkerte årsager. Ikke på grund af blide bølgers anslag mod kysterne – sommeren regner bort, hvis det fortsætter som det er begyndt.

Sandheden er en anden – den handler om hårdt arbejde for det arbejdende folk. Uanset om du beskæftiger dig med rensning af tænder, tæpper eller tag, så er der altid nok at lave. Også om sommeren. Og – for nogle – især om sommeren.

Heldigvis er jeg ikke en af de sidstnævnte. Jeg har netop været på en forretningsrejse op igennem Jylland og besøgt 4 Jyske byer: Randers, Horsens, Vejle og Viborg. og der så jeg utallige steder, hvor folk sled som bæster med rensning af tag. Selv føler jeg mig ikke fristet – jeg får det gjort mens jeg er på arbejde!

Tag gerne på ferie – håndværkerne bliver hjemme og sørger for mere end blot rensning af dit tag

Før håndværkerne gik igang, havde de først tjekket først tagets kvalitet for at sikre sig, at taget kan holde til behandlingen. Efter at have udført selve rensningen af taget, herunder givet taget en algebehandling, er der derfor mulighed for at fortsætte arbejdet – med en egentlig tagrenovering. I forbindelse med denne reparerer håndværkere eventuelle skader på taget. Og derefter kan malere gå i gang med at sprøjtemale taget. Typisk skal et tag males 3 gange. Det giver det bedste resultat.

Hvis du som jeg vil ha’ styr på tingene – så gør som jeg – tag på ferie!

Ragn Vedbend-Larsen