Mon ikke et 32GB USB stik er nok?

En gang var det nærmest utopi at tro på – men i dag er det ikke usædvanligt, at lager kapaciteten på de nye USB stik på 32GB eller mere.

Jeg er fotograf og tager mine billeder med et Nikon DSLR kamera. Det er i stand til at tage rigtig mange billeder på meget kort tid. Disse “action billeder” fylder meget, men som regel er det kun et enkelt af en hel serie, jeg kan bruge. Arbejdet med at finde ud af, hvilket jeg kan bruge sker på min computer og det kræver at billederne nemt kan flyttes dertil.

Til det formål har jeg denne gang købt et 32GB USB stik – og håber det er nok plads indtil videre. Ellers gør det ikke så meget – jeg ved, hvor jeg skal købe flere USB stik.

USB STIK køber JEG PÅ nEttet

Jeg mener, at man med fordel kan købe 32GB USB (ja en hvilken som helst størrelse) stik på nettet. Net-butikkerne er generelt billigere, deres service er som regel den samme som i butikkerne – og selve købs-processen er (i hvert fald i Danmark) sikret ved en passende lovgivning. Man har mig bekendt altid 14 dages returret på produkter købt på nettet og og langt de fleste USB stik fås i en god kvalitet. Der er nu mange leverandører og disse lever ikke længe, hvis kvaliteten af deres produkter ikke holder.

Prisen er selvfølgelig også faldet fordi teknologien er blevet “standard” og fordi USB stik produceres i større mængder. USB stik er en populær vare fordi alle i dag har behov for a gemme filer af forskellig slag. Og fordi de er så fleksible, at de ofte gør netværk overflødige.

 

Mvh

Henrik T. Tosse, fotograf