Mad ud af huset i Horsens er en mulighed

salmon-dish-food-meal-46239Det kan være lækkert at gå ind i et køkken og lave mad til familien, venner og andre gæster. Især op til særlige lejligheder – men det kan også være stressende i en travl hverdag. Nogle gange har man bare brug for, at maden kommer hjem. Nogle gange har man bare brug for, at alt er klar lige til at spise. Dette er ikke længere en umulighed. Det er nu muligt med Beringsslagteren i Horsens.

Du kan bestille alt fra laks, svinemørbrad til flæskesteg og marineret kalkunbryst. Også kan du også vælge tilbehør til. Betaling? Du vælger selv – enten ved afhentning eller ved levering.

Du ringer og bestiller lækker mad og får det leveret lige til døren. Hvem siger at udbringningsmad altid skal være det usunde såsom pizza, du kan nu bestille lækre friske kød dele – tilberedt efter dine stander. Hvis du er sart eller har bare særlige ønsker om smagen og tilberedning, så kan du ved bestillingen fortælle hvad du ønsker også kan du være sikker på at der arbejdes hårdt for at præstere efter dine forventninger.

Mad ud af huset gør det nemt og bekvemt

Har du lyst til grillmad men det er vinter og koldt, eller orker du ikke lige at tænde for grillen. No problem – mad ud af huset gør det for dig. Fortæl hvad du vil have – gå rundt og hyg dig og slap af imellem tiden, også vil du modtage din grillmad på adressen. Er du træt af at dit tøj lugter af grill og der skal gøres grundigt rent, vil du også bare sidde og nyde din mad uden at tænke på alt det vasketøj der kommer ud? Det behøver ikke længere være en drøm. Du kan bestille mad ud af huset – ja også grillmad. Så slipper du for ekstra vasketøj og lugten af grill som du ikke magter. Smagen, er som du altid kender.

Bor du i Horsens eller omegn – så giv dig selv en fri dag. Læg knive og gryder væk og læn dig tilbage med en hyggebog eller bare kaffe eller varm kakao i hånden – og vent til maden kommer. Du kan også bruge din tid med børnebørn eller børn – mens maden tilberedes kan I få noget kvalitetstid, som I ellers har svært ved at finde i hverdagens hurlumhej.

God mad til døren er nu en mulighed i Horsens med Beringsslagteren. Du vælger menuen også ringer det på døren.