Lav en smuk og uforglemmelig begravelse

Når man mister en, som man har kær, så er det meget vigtigt, at man får sagt farvel på den helt rigtige måde. Det er meget forskelligt, hvordan folk vælger at gribe det an, og hvordan sorgen i det hele taget takles. Dog kan de fleste, som har mistet, nikke genkendende til, at det er super vigtigt at afholde en fin begravelse. Her kan alle, som har været den afdøde nær, tage afsked, og man kan være sammen om den store sorg. Mange ønsker at gøre begravelsen personlig, og dette kan gøres på rigtig mange måder. Det vigtigste er, at man mindes den afdøde på en smuk måde, og at man kan dele nogle gode minder med hinanden. Man kan læse mere om begravelser og få gode råd på http://www.dinlokalebedemand.com .

Casket of D's dad. My lapel flower.

Vigtige ting i forbindelse med en begravelse

Mange oplever en stor sorg, når der er et dødsfald i den nærmeste familie eller vennekreds. Det kan være rigtig svært at bearbejde denne sorg, og begravelsesritualet kan være en stor del af processen. Mange ønsker en lidt særlig begravelse, som skaber gode minder om den afdøde. Dette kan eksempelvis gøres ved hjælp af

  • Den afdødes yndlingsblomster som pynt i kirken
  • Vælg en salme, som den afdøde kunne lide
  • Nogle kirker tilbyder også, at man synger andre sange, som har betydet meget for den afdøde
  • Nogle familiemedlemmer ønsker at synge en sang for kirken eller sige et par ord om den afdøde

 

 

Få hjælp til at arrangere en begravelse

Der er rigtig mange muligheder, når man skal arrangere begravelsen. Det er dog en rigtig god idé at få noget hjælp, da det kan være svært at overskue alle detaljer, når man står midt i sorgen. Denne hjælp kan man få mange forskellige steder i langet. Man kan eksempelvis gå til en bedemand i Brønshøj, hvis den afdøde boede i dette område. Det samme gør sig gældende i andre byer i landet, eksempelvis Herlev eller Gladsaxe. Uanset hvor man er bosat, vil man kunne få hjælp til at arrangere dagen. Mange vælger også at holde gravøl bagefter, hvor man mødes og deler minder og lignende. Dette kan være en rigtig god afslutning på et eller sorgfyldt forløb. En bedemand vil altid tage de pårørendes ønsker og behov meget seriøst, og langt det meste kan lade sig gøre. Har man yderligere spørgsmål, kan man kontakte sin lokale bedemand.