Assa Abloy låse til hele verden

Den finske storkoncern Assa Abloy, også kendt som blot Abloy, er en af verdens førende leverandører af låse og sikkerhedssystemer. Det var faktisk oprindelig dem, der lancerede den moderne dirkefri mekaniske lås, og sidste år blev de af Forbes udnævnt til at være et af verdens mest innovative virksomheder. Hvad de færreste måske ved, er vores egen danske Ruko faktisk også en del af Assa Abloy-koncernen. Både kontor og produktion er placeret i København.

Abloy låse er kendt for at være både sikre og solide, og det afspejler sig selvfølgelig i prisen. Man skal blot altid huske, at sikkerhed er en investering, og at de få hundrede kroner ekstra betaler sig hjem rigtig mange gange, hvis den ekstra sikkerhed blot én enkelt gang fører til afværgelse af et indbrud.

Abloy låse til Nørrebro

Jeg arbejder selv for et sikkerhedsfirma, og jeg husker tydeligt en kæmpeopgave for år tilbage, hvor vi bød på et samlet projekt med udskiftning af flere hundrede låse i en boligblok på Nørrebro. De eksisterende låse var i en elendig forfatning, så alt skulle skiftes ud, endda i flere tilfælde også dørene (hvilket dog ikke var en del af vores entreprise).

Den pris vi kom op med, var 75.000 kr. dyrere end konkurrentens, men vi fik alligevel opgaven, fordi vi kunne tilbyde Abloy-låse til en konkurrencedygtig pris qua vores samarbejde med Ruko. Der findes en del andre mærker på markedet, men Assa Abloy har formået at være fuldstændig dominerende – også i folks almindelige opfattelse af sikkerhed.