Så er det tid til København og massage

Goddag alle sammen!

Jeg begyndte at træne sådan for alvor her i Januar, og det kan jeg saftsusemig godt nok godt mærke i kroppen. Nu er det tid til at komme ud og blive masseret godt og grundigt igennem. Jeg tror det kommer til at gøre lidt nas, men det gør mig ikke noget. Jeg har nok allerede brugt mere tid på nettet for at læse om træning, end jeg egentlig har brugt i træningscenteret, men det skal jeg nok få indhentet hehe. Nå, men jeg har i hvert fald læst at det kan være en rigtig god idé, at få sig noget god massage, når man træner. På den måde kan du hjælpe dine muskler til at restituere sig, og derved komme sig hurtigere og være klar til endnu en tur ned og træne.

Jeg er stadig rigtig meget en nybegynder, når det kommer til styrketræning, men jeg er sikker på at det nok skal komme med tiden. Jeg er i hvert fald bare rigtig klar til at lave om på min livsstil. Jeg er desuden også bare mega træt af at være tyndfed. Det ser simpelthen bare ikke godt ud, og det skal der laves om på!

Nu vil jeg i hvert fald lige finde mig et godt sted, hvor jeg kan få massage, og et af de steder jeg har kigget på er MassageKompagniet – se herinde – for det har jeg nemlig læst nogle gode anmeldelser af.

Tak fordi I ville læse med. Jeg lover jer, at I får nogle før og efter billeder, når der er begyndt at ske lidt.