Negleklinik som kan findes i Aalborg

Hejsa alle sammen !

Jeg har lige været en tur i Aalborg hvor jeg så en Negleklinik – Det var bare helt vildt skønt at se hvordan at de kvinder der bor der de gør noget ud af sig slev og jeg må da indrømme at det giver mig da en smule lyst til at flytte til byen og se på alle de dejlige damer der vimser rundt i byen om dagen og ikke mindst om natten hehe. jeg er single og har været det i mange år det er noget jeg har valgt for sådan har jeg det bare bedst har jeg lært-

Vi er alle sammen forskellige heldigvis for det da og af den grund har jeg åbnet et foto studie hvor jeg fotograferer skønhede nøgne som de kan få lavet en kaldender til – ja der er altid en mulighed for at finde en god pris hvis i forstår sådan en lille en

Visage Hudplejeklinik

Boulevarden 11 st.sh.

9000 Aalborg

Tlf. 32 45 15 44