Fakturascanning

Måske er der ikke økonomi eller tid til at implementere et helt nyt e-faktureringssystem. Det kan også være, at de fleste af dine kunder er fint tilfredse med en faktura sendt med posten. Alligevel kan du indimellem få behov for en alternativ løsning. I Danmark har det været sådan siden 2005, at det offentlige ikke tager imod papirfakturaer. Det hele skal foregå elektronisk og i specielle formater, så det er ikke nok at scanne fakturaen ind og vedhæfte på mail. Det er ikke længere lovligt for de offentlige myndigheder at modtage fakturaer på denne måde, så de bliver simpelthen ikke betalt, hvis ikke de bliver sendt ordenligt.

FakturaService.dk gør det faktisk muligt for dig at blive ved med at gøre, som du altid har gjort, samtidig med at du kan have en skole eller en børnehave som kunde. Du laver fakturaen præcis som du plejer, printer den, og sender den til FakturaService. Derfra klarer de det hele for dig og sørger for, at fakturaen kommer frem i det rette, smarte format til modtageren. På din online konto kan du følge med i behandlingen af din faktura, hvilket som oftest vil være samme dag. Og du kan benytte dig af det lige så tit, som du har lyst til.

Det koster lidt – men du behøver ikke betale

Sandheden er, at det er én af de lidt dyrere former for fakturering. Det koster 10,40 kr. + 1 kr. for hver side ud over den første. Du gør præcis som du plejer, betaler for afsendelsen som altid, men du betaler lidt ekstra for, at andre scanner fakturaen ind og omformer den til det rigtige format. Men faktisk behøver du heller ikke bekymre dig om en ekstra udgift, for det behøver det slet ikke at være. Du tilføjer såmænd bare et faktureringsgebyr på din faktura, og så det er faktisk kunden, der betaler for det ekstra arbejde og ikke dig. Der er mange udbydere af fakturascanning, en af dem er https://fakturaservice.dk/faktura-scanning.html

Inden du vælger dén løsning, skal du dog være opmærksom på, at andre sender fakturaerne kvit og frit. Det er altså ikke nødvendigvis en fordel over for kunderne at lade dem betale for, at du ikke har det korrekte system. Derudover er e-fakturering spået til at være den eneste måde at fakturere på engang i fremtiden, så måske er det alligevel en god idé at overveje, om ikke du skal til at benytte et e-faktureringsprogram på et tidspunkt.